Clinicamed - plata in rate prin EuPlatesc.Ro - clinicamed

CLINICAMED Dr.Giosanu
ecografie & pediatrie
alergologie & imunologie pediatrica
Mergi la continut

Meniu principal:

Clinicamed - plata in rate prin EuPlatesc.Ro

Plati
Plata integrala sau in rate fara dobanda online cu cardul

Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi se realizeaza astfel: dupa ce introduceti numarul de card in pagina procesatorului de plati EuPlatesc.ro, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre www.clinicamed.ro si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de BCR:
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR!
Ai RATE fara dobanda si bani inapoi!
Plateste prin cardul tau de credit BCR pe http://www.clinicamed.ro si beneficiezi de oferta standard de 12 rate fara dobanda!
Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.
Cine poate plati in rate?
Sunt inscrisi automat şi gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea "Rate fara dobanda".
Cardurile de credit BCR inrolate în Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:
* BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
* BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
* MasterCard GOLD EUR
* BCR Wizz Air MasterCard
* EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit.
Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc.
Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?
- Aplica acum pe www.bundeplata.ro  sau
- Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul "Card" şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
- Apeleaza gratuit, non-stop, din orice retea natională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!
.
Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)
Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe http://www.clinicamed.ro si beneficiezi de:
* pana la 12 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
* 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  
* perioada de gratie de pana la 56 de zile - valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti - integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc.)

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.
Nu ai inca STAR-BT?
Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
- in orice unitate Banca Transilvania
- Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 - pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) - din reteaua Romtelecom
.

Prin card de credit emis de BRD Finance
Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine!
Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:
- alegi produsele dorite
- alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.
Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.
.
Prin card de credit emis de Alpha Bank
Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis. Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.
.
 
| Parteneri |
| Plata Online |
| T & C
| ANSPDCP
| ANPC
| Acces Cont Clinicamed
| Sponsori
| Programare online
| Medici recomandati
| Asigurari private de sanatate |
| SOL
Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal