Clinicamed - termeni & conditii programari - clinicamed

alergologie & imunologie pediatrica * ecografie * pediatrie
CLINICAMED Dr.Giosanu
Lawyer
Du-te la conținut

Clinicamed - termeni & conditii programari

T&C
Termeni si Conditii Programare CLINICAMED

*Clinicamed respecta cu strictete ora programarii!
*Accesul este permis numai pe baza programarii[nu exista consultatii fara programare sau consultatii printre programari]!
*Consultatia incepe la ora programata[de ex. ora 13.00/14.00/15.00/16.00/17.00/18.00/19.00]
*In situatii exceptionale timpul de asteptare poate fi de maxim 5minute!

Pacientii care doresc sa beneficieze de serviciile Clinicamed sunt rugati sa indeplineasca urmatoarele reguli pentru acordarea in bune conditii a serviciilor medicale:

1. Va rugam respectati ora programarii. Pentru respectarea normelor epidemiologice, va rugam sa va prezentati cat mai aproape de ora programata. Nu este necesar sa veniti mai devreme. In cazul in care intarziati mai mult de 5 minute peste ora programarii, este necesar sa efectuati o noua programare.

2. In cazul in care doriti sa anulati o programare, va rugam sa efectuati anularea programarii cu minim 12 ore inainte, pentru a permite altor pacienti sa beneficieze de locul eliberat. Anularea unei programari se poate efectua prin link-urile primite in email-ul de confirmare sau prin e-mail la office[@]clinicamed[dot]ro.

3. Pentru serviciul de consultanta medicala pediatrica/consultanta alergologie pediatrica sunt necesare prezentarea la momentul consultatiei a urmatoarelor documente: carnetul de vaccinari/fisa de vaccinare, biletul de externare din maternitate, toate documentele medicale anterioare datei programarii (analize paraclinice, tratamente urmate, investigatii imagistice, bilete de externare din spital) ordonate in ordine cronologica.

*Pentru copiii cu varsta de la 1zi - 6luni se recomanda acordarea de 50min pentru consultanta pediatrica[consultatie+indicatii puericultura+indicatii alimentatie+indicatii postvaccinare+alte intrebari/raspunsuri pentru parinti]

*Pentru copiii cu varsta de la 6luni - 12luni se recomanda acordarea de 30/50min pentru consultanta pediatrica[consultatie+indicatii puericultura+indicatii alimentatie+indicatii postvaccinare+alte intrebari/raspunsuri pentru parinti]

*Pentru copiii cu varsta de la 12luni - 24luni se recomanda acordarea de 20/30min pentru consultanta pediatrica[consultatie+indicatii alimentatie+indicatii postvaccinare+alte intrebari/raspunsuri pentru parinti]

*Pentru copiii cu varsta mai mare de 24luni se recomanda acordarea de 20min pentru consultanta pediatrica[consultatie+alte intrebari/raspunsuri pentru parinti]

4. Pentru partea de intrebari si raspunsuri din cadrul consultantei medicale pediatrice/consultanta alergologie pediatrica este recomandat sa aveti notate anterior toate intrebarile in legatura cu problemele medicale.

5. Pentru serviciul de ecografie (ultrasonografie) abdominala (abdomen superior/abdomen inferior/abdomen superior+inferior) este recomandat ca pacientul sa nu consume alimente cu cel putin 4-6 ore anterior investigatiei ecografice. De asemenea este recomandat sa nu consume cu 3 zile inainte alimente din grupa (lactate, cartofi, mazare, fasole, ananas, pere, pepene rosu...).

6. Pentru serviciul de ecografie (ultrasonografie) sold nu sunt cerinte speciale.
.

Înapoi la cuprins