Clinicamed - Termeni & Conditii generale - clinicamed

alergologie & imunologie pediatrica * ecografie * pediatrie
CLINICAMED Dr.Giosanu
Lawyer
Du-te la conținut

Clinicamed - Termeni & Conditii generale

T&C
Termeni si conditii & Politica de refund/retur pentru serviciile on-line si on-site

Utilizarea site-ului

Prin accesarea site-ului www.clinicamed.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.

Utilizatorii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin SC.GENERALMEDEXPERT.SRL(denumit in continuare "furnizor") sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care furnizorul nu este raspunzator sub nici un aspect pentru continutul acestor site-uri si nici pentru dezvaluirea datelor dumnevoastra personale catre detinatorii acestor site-uri.

Acest site este destinat persoanelor rezidente in Romania. Pentru verificarea aplicabilitatii acestor informatii asupra cetatenilor nerezidenti, contactati furnizorul.

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe site-ul nostru, prin telefon, etc. furnizorul inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dvs. Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Furnizorul nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor personale comunicate de catre dumnevoastra.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de furnizor, potrivit notificarii nr. 28329, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa furnizorului, str.Th.D.Sperantia, nr.109, parter, sector3, Bucuresti.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

In toate situatiile dumneavoastra aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege.

Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la http://www.dataprotection.ro/

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei.

Datele din formularul de comanda (datele personale ale utilizatorului) vor putea fi folosite de catre proprietarul site-ului https://clinicamed.ro/, numai in scopul declarat al acestei sectiuni, anume livrarea de servicii medicale online prin intermediul acestui site, inclusiv confirmarea comenzilor, informari despre conditiile contractuale sau modificarea acestora, promotii sau oferte legate de servicii medicale, confirmari sau informari despre livrare sau starea acesteia. Datele furnizate in procesul de comanda, nu vor fi comunicate catre terti cu exceptia eventualilor intermediari implicati in procesul de livrare a serviciilor medicale online. Datele personale furnizate de dumneavoastră nu vor fi facute publice sau comercializate catre terte parti.

In cazul tentativei de utilizare frauduloasa a sistemului de achizitii online cu plata prin intermediul cardurilor bancare, proprietarul site-ului si procesatorul de plati vor intreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate si vor furniza datele cerute de catre autoritati.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

In cazul in care serviciile medicale online/produsele comandate nu se pot livra, clientul va beneficia de returnarea sumelor incasate deja de SC Generalmedexpert SRL, dar nu si despagubiri suplimentare.  Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii unui serviciu medical online este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda. Pretul final platit de client este format din pretul serviciului medical/produsului + cheltuielile de expeditie aferente pentru transportul pe teritoriul Romaniei.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate în vigoare:
1. Legea nr.365/2002, privind comertul electronic, publicata in Monitorul Oficial nr.483 din 5 iulie 2002;
2. Legea nr.193/2000, privind clauzele abuzive, publicata in Monitorul Oficial nr.560/2000;
3. Ordonanta nr.21/1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr.212 din 28 august 1992;
4. Ordonanta Nr. 130/2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr.57 din 31 ianuarie 2003.
Actualizat 10ianuarie2023
.

Înapoi la cuprins